Omvisninger

Henry Heerups kunst har stor appel til børn i alle aldre og danner en udfordrende og dynamisk ramme om den gode dialog. En dialogbaseret omvisning på Heerup Museum lader eleverne undersøge en række Heerup værker og italesætte det, de ser og oplever. Billedsamtalen er med til at 'skærpe deres syn' og lader dem opdage ting, de ellers ikke havde lagt mærke til. Det er vores erfaring, at denne aktive omvisningsform er med til at fastholde elevernes interesse og koncentration. 

Som enkeltmandsmuseum er tilegnelsen af værkerne overskuelig, og der er gode betingelser for genkendelse, indlevelse og aktiv deltagelse. Vores udstillinger omhandler både maleri, tegning, grafik, stenskulpturer og skraldemodeller og giver desuden en enestående mulighed for at få et kig ind i Heerups arbejdsværelse med redskaber, skitser og inspirationsmateriale og derigennem komme tættere på kunstneren bag kunsten.


Priser og booking

Skoler kr. 350,-
Heerup Museum er åbent for omvisninger tirsdag til fredag fra kl. 9.00. 
Ring 36 37 87 00 tirsdag - fredag kl. 9-16 eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Oplys gerne ønskede datoer/tidspunkter, antal elever og klassetrin, kontaktperson med tlf nummer og email, skolens navn og adresse, evt ønske om booking af spiseplads.

Betaling

Heerup Museum giver skoler og offentlige institutioner kredit mod fremvisning af EAN- og CVR nummer.
Afbestilling af omvisninger skal ske senest 7 dage før jeres planlagte besøg, ellers pålægges et gebyr på kr. 200,-.
Skoleklasser har gratis adgang i følgeskab med lærer og er også velkomne til at besøge museet på egen hånd. Blot vil vi bede jer anmelde dette besøg i forvejen.

Kahoot

Heerup Museum har udviklet to kahoots, som skoleklasser kan bruge i deres undervisning for at blive klogere på Henry Heerup eller konkurrere på viden om hans liv og værker. Følg linkene herunder for at afprøve din Heerup viden:-)

Henry Heerup 3-6. Klasse

Henry Heerup. 7. klasse og op