Motivets Magt - biografi

Biografien "Motivets Magt - Henry Heerup 1907-93"; om en af Danmarks mest folkekære kunstnere. Gennem 350 farverige og tæt illustrerede sider, følger vi Heerups liv, karriere og kunst fra barndommen på Nørrebros Runddel, over 1930erne i rollen som fremadstormende avantgardekunstner til rollen som selvudnævnt formand for nissernes fagforening, der skabte motiver til alt fra the-dåser til husgavle.
Som en hverdagens Klods Hans erobrede Heerup folks hjerter, og ikke mindst pladsen over sofaen og i venteværelset, som mange steder stadig er prydet af hans farverige, symbolladede motiver. Heerups værker blev alle til i haven i Rødovre, hvor Heerup iscenesatte kunst og liv som et stort selvgroet, folkeligt træ med rødderne nede i den nordiske ornamentik og kronen i det 20. århundredes avantgarde. Selv opfattede Heerup sig mest af alt som vogter af den gode hverdag og friheden til at skabe frit.
Heerup Museum, Anni Lave Nielsen. 350 sider. Over 200 farvegengivelser. Hardcover med ryg i blåt lærred. Format 24,5x30,5 cm.
Motivets Magt / The Power of the Motif is also available in English, DKK 349. For English edition, please leave a comment, when you place your webshop order.

Salesprice with discount
Discount
Pris ex. moms:DKK280,00
Moms:DKK70,00
Pris inkl. moms: DKK350,00
motivets-magt---bog-forside-web
portræt-heerup---bog-side-web
kvinden---bog-side-web
rejse-til-jelling---bog-side-web
tæppebanker---bog-side-web

Din indkøbskurv

 x 
Der er ingen varer i kurven.

Vi modtager følgende kort

Vi modtager Dankort og VisaDankort i vores webshop

Handelsbetingelser