Henry Heerup og avantgarden

Antologien "Henry Heerup og avantgarden" anerkender og udforsker både de legende, folkekære dimensioner af Heerups produktion og de eksperimenterende avantgardistiske træk, der træder tydeligere frem, når de relateres til andre avantgardetiltag i perioden. Artiklerne går således i dybden med forskellige begreber og tematikker, der på forskellig vis, bidrager til en mere kompleks forståelse af Heerups virke.
Antologien er blevet til i et samarbejde mellem tre museer; Heerup Museum, Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum og Sorø Kunstmuseum, der gennem relaterede udstillinger i 2015/2016 kaster hver deres nyfortolkende blik på Henry Heerups kunst og dens betydning i en nutidig kontekst. Antologien ledsager de tre udstillinger, ikke som et decideret katalog med værkfortegnelser, men som en selvstændig forskningspublikation. Artiklerne reflekterer således udstillingernes generelle bestræbelser på at nytænke Heerup og tage hans produktion alvorlig i en avantgarde-teoretisk sammenhæng, mens enkelte af dem knytter sig mere direkte til udstillingernes tematikker.

Hardcover med ryg i blåt lærred. Format 26,5x20,5 cm., 199 s. "Henry Heerup and the Avant-garde" is also available in English, DKK 249. For English edition, please leave a comment, when you place your webshop order.

Salesprice with discount
Discount
Pris ex. moms:DKK199,20
Moms:DKK49,80
Pris inkl. moms: DKK249,00

Din indkøbskurv

 x 
Der er ingen varer i kurven.

Vi modtager følgende kort

Vi modtager Dankort og VisaDankort i vores webshop

Handelsbetingelser