Gruppebesøg

Gæster i udstillingen "Hvide snit , sort magi" 2012 Gæster i udstillingen "Hvide snit , sort magi" 2012

Pris for omvisninger

Omvisning hverdage i åbningstiden kr. 520,- + entré.
Omvisning weekend og uden for åbningstid kr. 720,- + entré.

Booking

Ring tlf. 36 37 87 00 tirsdag-fredag kl. 9-16.
Eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

Omvisning af grupper

En omvisning på Heerup Museum kan være starten på en anderledes fødselsdagsfest eller en del af personaleudflugten. Heerup Museum tilbyder omvisning til grupper på op til 30 personer af ca. en times varighed. Ønskes omvisning for større grupper må der aftales nærmere med museet.

Omvisningerne tager udgangspunkt i Heerups liv og værk og omhandler centrale tematikker knyttet til den aktuelle udstilling, men med hensynstagen til særlige ønsker og interesser. Er der således tale om en familiegruppe med mange børn er det muligt også at tilrettelægge små opgaver o.l.

Vi vil gerne bede alle grupper kontakte museet forud for et besøg, så vi kan undgå, at der er for mange på museet på én gang eller at nogen går forgæves.


"Tak for en ualmindelig flot og detailleret gennemgang af udstillingen og af Heerups værker, liv og levned.. Præsentationerne var så sammenhængende og billedlige og levende og uden et eneste "øh", som om Heerup var tilstede. Vi har i kulturklubben oplevet en del præsentationer gennem årene, og vi var enige om, at jeres var i særklasse og bedste til dato."