Heerup Classic forløb

  

Heerup Museum tilbyder dialogbaserede værkstedsforløb af 2 timers varighed. Alle vores undervisningstilbud tager udgangspunkt i museets samling og særudstillinger og tager højde for skolers fagmål samt elevernes læringstrin. Vi tilbyder faste forløb i vores aktuelle udstillinger men tilrettelægger gerne forløb ud fra særlige ønsker og interesser.

Et værkstedsforløb på Heerup Museum tager afsæt i en kortere dialogbaseret omvisning i museumsrummet og fortsætter i museets værksted, hvor eleverne via en opgave arbejder videre med deres egne produkter og fortolkninger. I et værkstedsforløb kan eleverne drage inspiration direkte fra Heerups værker og prøve kræfter med en lang række teknikker og materialer.

Priser
Skoler kr. 650,- alt inklusiv.
Bemærk: nedsat pris for skoler i Rødovre Kommune à kr. 175,- (materialeprisen)

 

Emne: Billedanalyse-workshop

Målgruppe: 2.-9. kl.

Varighed: 2 timer

Pris: 650 kr. (175 kr. for skoler i Rødovre Kommune)

En billedanalyse-workshop på Heerup Museum inviterer indenfor i Henry Heerups legesyge kunstneriske univers. Vi prøver kræfter med at beskrive, tolke og vurdere forskellige billedgenrer ved at fordybe os i udvalgte værkers form og indhold. Der arbejdes målrettet med at sætte ord på billedsproglige oplevelser, når vi i værkstedet gennemfører øvelser og korte oplæg, der fremhæver relevante fagbegreber til brug i billedsamtale og –analyse.

Download pdf'en Billedanalyse nederst på siden for at finde yderligere info om forløbet.

 

Emne: Skraldeworkshop

Målgruppe: 2.-9. kl.

Varighed: 2 timer

Pris: 650 kr. (175 kr. for skoler i Rødovre Kommune)

En skraldeworkshop på Heerup Museum inviterer indenfor i skraldets magiske univers! Med afsæt i Heerups sten- og skraldeskulpturer taler vi om forvandlingen af genbrugsmaterialer til kunstværker. Vi henter inspiration i Heerups genbrugstanke og undersøger skraldets former, funktioner og betydninger. I værkstedet udvælger vi skraldeelementer og forandrer dem til fantasifulde kunstværker, der afspejler og italesætter menneskets relation til hverdagen, samfundet og miljøet.“Kom, Børn, Jeres Smadrede Legetøj Genopstaar Som IdéVisioner” erklærede Heerup. Arbejdet med skrald er både uforudsigeligt, personligt og lærerigt – alle kan være med.

Download pdf'en Skraldekunst nederst på siden for at finde yderligere info om forløbet.

 

EmneSymbolworkshop

Målgruppe: 2.-9. kl.

Varighed: 2 timer

Pris: 650 kr. (175 kr. for skoler i Rødovre Kommune)

En symbolworkshop på Heerup Museum inviterer indenfor i symbolernes magiske univers! Med afsæt i Heerups fantasifulde værker taler vi om symboler i en historisk og nutidig kontekst. Vi fordyber os i symbolernes former, farver og funktioner og undersøger deres forskellige betydningslag. I værkstedet skaber vi et tegnet eller malet værk med afsæt i Heerups symbolbrug. Den kreative opgave omhandler det at udtrykke sig med fantasi, følelser og ikke mindst symboler. Eksempelvis kan workshoppen målrettes produktionen af en parafrase, et symbolsk portræt/selvportræt eller et drømmelandskab.

Download pdf'en Symbolik nederst på siden for at finde yderligere info om forløbet.