Daginstitutioner

Heerup Museum tilbyder et billedkunstnerisk forløb til alle daginstitutioner, hvor vi giver os god tid. Et besøg begynder med en omvisning af en halv times varighed, hvorefter vi arbejder videre med en kreativ opgave i vores værksted. Undervejs oplever børnene, hvad det vil sige at være på et rigtigt museum, og de får mulighed for at kombinere sprog og sansning med handling. 

Maksimal gruppestørrelse til børnehaveforløb er 10 børn.

Booking

Heerup Museum er åbent for omvisning af skoler og daginstitutioner tirsdag til fredag fra kl. 9.00.
Ring 36 37 87 00 tirsdag - fredag kl. 9-16 eller send en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Oplys gerne

  • ønskede datoer/tidspunkter
  • antal børn og pædagoger
  • kontaktperson, tlf nummer og email
  • Institutionens navn og adresse
  • evt. ønske om booking af spiseplads

Betaling

Det koster 375 kr. for et forløb for daginstitutioner på 1 times varighed inkl. kort omvisning og værksted. Der kan betales kontakt eller med EAN nummer. Bemærk; nedsat pris for daginstitutioner og dagpleje i Rødovre Kommune á kr. 125,-. Afbestilling af undervisningsforløb skal ske senest 7 dage før det planlagte undervisningsforløb, ellers pålægges et gebyr på kr. 200,-.

 

Nøgleord: Collageteknik, farvelære, geometriske former, Heerup, fantasi

Download forløbsbeskrivelsen i pdf nederst på denne side..