Daginstitutioner

Heerup Museum er under renovation fra d. 28. juli til og med d. 17. september 2014. Der er derfor ingen ordinær udstilling på museet, men besøg modtages i den midlertidige miniudstilling i vognporten, hvor klasser kan gå på opdagelse i Heerups liv via film, fotografisk materiale og grafiske værker. Vi glæder os til at byde velkommen i efterårets særudstilling "Heerup - De unge år" fra d. 18. september, på hvilket tidspunkt der igen vil være åbent for booking af omvisninger og værksteder.

Heerup Museum tilbyder et billedkunstnerisk forløb til alle daginstitutioner, hvor vi giver os god tid.

Et besøg begynder med en omvisning af en halv times varighed, hvorefter vi med udgangspunkt i udvalgte værker lader børnene arbejde videre med en kreativ opgave i vores værksted. Vi giver børnene mulighed for at opleve kunsten i ro og mag og ikke mindst kombinere sansning og handling.

Maksimal gruppestørrelse til børnehaveforløb er 10 børn.

Booking

Heerup Museum er åbent for omvisning af skoler og daginstitutioner tirsdag til fredag fra kl. 9.00.

Ring 36 37 87 00 tirsdag - fredag kl. 9-16 eller send en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Oplys gerne

  • ønskede datoer/tidspunkter
  • antal børn og pædagoger
  • kontaktperson, tlf nummer og email
  • Institutionens navn og adresse
  • evt. ønske om booking af spiseplads

Betaling

Det koster 325 kr. for et forløb for daginstitutioner på 1 times varighed inkl. kort omvisning og værksted. Der kan betales kontakt eller med EAN nummer. Museet giver gratis omvisning for daginstitutioner og dagplejer i Rødovre Kommune. Afbestilling af undervisningsforløb skal ske senest 7 dage før det planlagte undervisningsforløb, ellers pålægges et gebyr på kr. 200,-.