Daginstitutioner

Heerup Museum tilbyder et billedkunstnerisk forløb til alle daginstitutioner, hvor vi giver os god tid. Et besøg begynder med en omvisning af en halv times varighed, hvorefter vi arbejder videre med en kreativ opgave i vores værksted. Undervejs oplever børnene, hvad det vil sige at være på et rigtigt museum, og de får mulighed for at kombinere sprog og sansning med handling. 

Maksimal gruppestørrelse til børnehaveforløb er 10 børn.

Booking

Heerup Museum er åbent for omvisning af skoler og daginstitutioner tirsdag til fredag fra kl. 9.00.
Ring 36 37 87 00 tirsdag - fredag kl. 9-16 eller send en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Oplys gerne

  • ønskede datoer/tidspunkter
  • antal børn og pædagoger
  • kontaktperson, tlf nummer og email
  • Institutionens navn og adresse
  • evt. ønske om booking af spiseplads

Betaling

Det koster 375 kr. for et forløb for daginstitutioner på 1 times varighed inkl. kort omvisning og værksted. Der kan betales kontakt eller med EAN nummer. Bemærk; nedsat pris for daginstitutioner og dagpleje i Rødovre Kommune á kr. 125,-. Afbestilling af undervisningsforløb skal ske senest 7 dage før det planlagte undervisningsforløb, ellers pålægges et gebyr på kr. 200,-.

Følgende forløb udbydes i forbindelse med udstillingen "Ole Heerup - Farvens melodi":

FORMER OG FARVER 
Varighed:
1 time
Pris: 375 kr. (125 kr. for daginstitutioner og dagpleje i Rødovre Kommune)

I udstillingsrummet går vi på opdagelse i Heerups brug af farver, symboler og geometriske former. Vi snakker om kunstnerens liv og familie, hans berømte have og dybe kærlighed til naturen. Ved hjælp af udvalgte værker, farvekort og fysiske øvelser undersøger vi, hvordan Heerup skaber meget forskellige udtryk ved hjælp af enkle farver og former. Sammen snakker vi om farvelære og det at udtrykke sig med billeder samtidig med, at der gives plads til børnenes umiddelbare oplevelse af kunstværkerne. 

I værkstedet repeterer vi vores nye forståelse for farver og former med en kreativ øvelse. I foråret 2018 bygger vi vores egen have ud af geometriske former i alle regnbuens farver. Sammen forvandler vi de enkle former til solstråler, græsstrå, træer, blomster, huse, dyr og mennesker. Vi eksperimenterer med at vælge de rette farver og former og sammensætte dem i flere lag med blik for det enkelte barns følelser og forestillingsevne.

Nøgleord: Collageteknik, farvelære, geometriske former, Heerup, fantasi

Download forløbsbeskrivelsen i pdf nederst på denne side..