Undervisning

Undervisning AA

Kunstskolen på Heerup Museum er forankret i en af Danmarks mest folkelige og farvestrålende kunstnere; Henry Heerup. I undervisningen vil børnene se på kunstværker i de skiftende udstillinger og opleve, hvordan man gennem kunsten kan forholde sig til livets små og store problemer. 

Kunstskolen er der, hvor børnene møder andre børn med interesse for at udfolde sig kreativt. Undervisningen foregår i rare og rolige omgivelser med plads til samvær og fordybelse. Vi har i lige så høj grad fokus på processen som på det færdige værk.

Du kan tilmelde dit barn Kunstskolen på Heerup Museum ved at ringe til på 36378700 inden for museets åbningstid eller send en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (Husk at oplyse: elevens navn, alder, hvilket hold I ønsker, forældres navn, adresse, tlf. nr., email).

I sæson 2013-14 er der to hold for 6-8 år, to hold for 9-14 år samt et familiehold. Læs mere om holdene andet sted på siden.

Man tilmelder sig kunstskolen for et år ad gangen – i alt 22 undervisningsgange. Familieholdet har 11 undervisningsgange men længere tid pr. gang.
Det koster kr. 1.600,- for en hel sæson i kunstskolen (sept. – april) inkl. materialer. På familieholdet er der halv pris for voksne. Betalingsform vil blive oplyst sammen med den endelige bekræftelse på tilmelding på holdet.