Lærerprofiler

Kunstskolens undervisere er professionelle, udøvende kunstnere og dygtige formidlere. Målet med undervisningen er at lære børnene om kunstens grundprincipper og give dem redskaber til at udtrykke sig. Lige så vigtigt er det at støtte børnene i at udfolde deres personlige billedrigdom. 

Ida Guldhammer
Når Ida ikke underviser på Kunstskolen er hun aktiv billedkunstner og udstiller blandt andet skulpturer af papir. Ida er uddannet på Århus Kunstakademi og Danmarks Designskole og er medlem af BKF (Billedkunstnernes Forbund), DBS (Dansk Billedhugger Samfund) og IAPMA (Internationel Association of papermaking artists). Sammen med børnene i Kunstskolen har hun de sidste år ikke mindst lavet mange spændende skulpturer i ståltråd, gips og ler. 

http://skulpturelt.wordpress.com/2013/12/23/ida-guldhammer/ 

Abbas Alkadhim
Nogen vil genkende Abbas fra skolen, da han har stået for en række af museets workshops for skoler og familier de sidste år. Abbas blev uddannet billedkunstner på Kunstinstituttet i Baghdad, Rom og København. I dag er han billedkunstner i Danmark og har mange års erfaring i at undervise børn og familier. Abbas kommer ofte i tanke om sjove fælles projekter sammen med børnene i kunstskolen. 

http://www.alkadhim.dk/index.htm