Heerups venner

Heerup Museets Venner er en forening for kunstinteresserede, der vil støtte Heerup Museum. Venneforeningen pĂĄ Heerup Museum blev stiftet den 14. december 1999 med det formĂĄl at udbrede kendskabet til Heerup og samle medlemmerne om aktiviteter, der understøtter og supplerer museets arbejde.

Fri entré på Heerup Museum
Som medlem af Heerup Museets Venner får du gratis adgang på Heerup Museum hele året rundt. Museet skifter ofte udstillinger og har derfor altid en ny vinkel på formidlingen af Heerups liv og værker. Med medlemskabet får du mulighed for at få det hele med - ganske gratis.
 
Den første til at vide mere...
Som medlem af Heerup Museets Venner vil du være en af de første til at blive informeret om museets og foreningens aktiviteter. Museet udsender hvert ĂĄr 2-3 nyhedsbreve, hvor vi fortæller om museets aktuelle arbejde. Desuden vil du blive indbudt til alle museets ferniseringer og løbende fĂĄ information om arrangementer som foredrag, koncerter, debat, teater og meget andet, som foregĂĄr pĂĄ museet.  
 
Rabat i museumsbutikken
Er du medlem af Heerup Museets Venner fĂĄr du 10% pĂĄ alle varer i Museumsbutikken. 
 
Indflydelse pĂĄ Museets arbejde 
Heerup Museets Venner har to repræsentanter i museets bestyrelse. Har du lyst til at være med til at præge museets arbejde fremover, er bestyrelsesarbejdet mĂĄske noget for dig. Bestyrelsen lytter til ideer og tanker fra Heerup Museets Venner og tager foreningen med pĂĄ rĂĄd i en række beslutninger.
 
 
 
Det koster...
Kr. 140,- om året at være medlem af Heerup Museets Venner.
Kr. 235,- om ĂĄret for ægtepar/samlevende par. 
 
Læs mere om venneforeningen pĂĄ venneforeningens hjemmeside: 
 
Indmeldelse kan ske til kassereren for venneforeningen:
 
Ib Højby Nielsen
Tlf: 36702082
e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Indmeldelsesblanket kan ogsĂĄ fĂĄs pĂĄ Heerup Museum
 
Formand for venneforeningen:
Ruth Mørch
Tlf: 36 47 04 61
e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.