Lige nu

Påskeværksted
30. marts - 6. april kl. 11-14

På Heerup Museum kan I sammen lave skønne, kreative gækkebreve i påsken. Læs om gækkebrevets gamle tradition, H.C. Andersens fortælling om "Sommergjækken", og trænger du til en pause, kan du prøve at se, om du kan finde alle påskekyllingerne, vi har gemt i haven. Hvis vejret er godt, triller vi æg i haven (30. marts - 1. april). Pris: kr. 30,- pr. deltager inkl. entré til udstillingen "Vidunderlig hverdag". Ej tilmelding.Café arrangement
• i udstillingen "Vidunderlig hverdag - Heerup & Sylvester"

Lørdag 18. april kl. 13-16
Vi disker op med sprøde jazztoner og smagfulde bidder. Leif Sylvester er til stede - kom og hils på, inden han går ud i natten og fejrer sin 75 års fødselsdag.
Arrangementet er åbent for alle. Udstillingen kan ses frem til 26. april 2015, hvorefter den flytter til Kunstcentret Silkeborg Bad.

Sjove dyr og klovne - Kreativ søndag
Søndag 26. april kl. 11-15

Der er fut i manegen og penslerne denne søndag, når vi maler cirkusbilleder, ansigtsmaler og får besøg af en jonglør. Med et glimt i øjet og økologisk ansigtsmaling, forvandles du til en glad løve eller en fjollet klovn, hvis du tør! Men først skal du og din familie male en masse cirkusbilleder med skønne motiver og dejlige klare farver i akrylmaling på pap. Og så får vi besøg af en jonglør, som en optakt til Billedskolernes Dag lørdag 9. maj på Cirkusmuseet.
Pris: kr. 30,- pr. deltager inkl. entré til udstillingen "Vidunderlig hverdag", som slutter 26. april. Ingen tilmelding.