Lige nu

Mal din ven - Kreativ søndag
Søndag 31. maj kl. 11-15

Det er både sjovt og lærerigt at male med store armbevægelser. Hvis vejret tillader det, tager vi denne søndag penslerne med udenfor og bruger hinanden som motiv. Tag venner og familie med, så I kan skiftes til at male hinanden. Pris: kr. 30,- pr. deltager inkl. entré til museet. Ingen tilmelding.


 

Grundlovsdag (Fars Dag)
Fredag 5. juni kl. 11-16

Gratis adgang på museet.
Grundlovsdag er en oplagt lejlighed til at nyde en farverig og livsbekræftende kunstner, og måske mindes, at vi netop Grundlovsdag i 1993 sagde farvel til denne folkekære kunstner ved en smuk bisættelse på Assistens Kirkegården. Vores besøgende kan også nyde udsigten fra Museumshaven til Damhusengen, hvor Heerup så ofte færdedes. Lån et tæppe på museet og nyd en medbragt frokost i det grønne eller gå ombord i det lækre udvalg fra Hansens Is, en kop kaffe eller andre søde forfriskninger, som sælges fra Museumsbutikken.

Heerup cykeltur
Søndag 7. juni kl. 13-16

Mødested: ud for Rødtjørnevej 7, Vanløse
Guidet cykeltur på egen cykel fra Vanløse, hvor Heerup boede til Kamstrupvej i Rødovre, hvor han havde sit udendørsatelier. Vi stopper undervejs bl.a. ved Damhusengen og ved Heerup Museum, hvor foreningen Heerup Museets Venner byder på kaffe og kage.
Pris: kr. 50,-. Billetter købes på webshoppen eller på Heerup Museum inden 4. juni 2015. Print din ordrebekræftelse og medbring til arrangementet. Er du medlem af Heerup Museets Venner er det gratis at deltage, husk blot: tilmelding til Heerup Museum inden 4. juni.