Lige nu

Ole Heerup - Farvens melodi

9. februar - 21. maj 2018

Heerup Museum ønsker med udstillingen Ole Heerup – Farvens melodi at ære mindet om en stor kolorist og livskunstner, der for nylig gik bort. Udstillingen vil i et retrospektivt perspektiv stille skarpt på Ole Heerups kunstneriske arbejde fra det figurative og grafiske til de lyrisk abstrakte farvestrømme.

Ole Heerup – Farvens melodi præsenterer et kombineret udvalg af Ole Heerups farverige og poetiske værker og Henry Heerups portrætter af Ole. På Heerup Museum ser vi frem til at samle og præsentere en bred vifte af Oles værker og fortælle historien om hans liv og kunstneriske virke.

Sidste åbningsdag med forårets særudstilling "Ole Heerup - Farvens melodi" er 2. pinsedag d. 21. maj.

 

Gratis omvisning: Familien Heerup

Søndag 15. april kl. 12-13.00

Kom med på gratis omvisning ved museets dygtige kunstformidler. Hør mere om familien og det nære som motiv i kunsten for både Ole og Henry Heerup. Via udvalgte værker undersøger vi, hvordan Oles personlige liv kommer til udtryk i farveglæde og følsomme streger. Ingen tilmelding. Gratis mod betalt entré.

 

Kreativ Søndag: Collografi

Søndag 22. april kl. 11-15.30

Kom og prøv den grafiske trykteknik collografi og få professionel vejledning af illustrator og formidler Vibeke Frost. Collografi er en enkel teknik, hvor mulighederne for at eksperimentere er nærmest uendelige og resultaterne fantastiske. Vi arbejder med trykpresse på tyk papplade. Pris 35 kr. pr. deltager inkl. entré til Heerup Museum. Først til mølle. Ingen tilmelding.
 

Forårsmarked på Rødovregaard og Heerup Museum

Lørdag og søndag 5. – 6. maj kl. 10-15.30


Tag familie og venner med til Forårsmarked på Heerup Museum og Rødovregaard. Nyd foråret og find inspiration til haven og hjemmet, når gården fyldes med stiklinger, knolde, planter & andre boder, der får fingrene til at krible. Der er café & flere aktiviteter for børn og voksne. Tjek programmet når maj nærmer sig. Gratis adgang til marked og Heerup Museum.

Der er café, familieaktiviteter, live musik, ponyridning, kaninagility show, bolsjelavning, fugletur på Damhusengen, nyt kunstværk af Veronica Hodges i museumshaven samt boder med planter og kunsthåndværk.
 

Mors dag brunch

Søndag 13. maj kl. 10-12

En skøn Mors Dag oplevelse med din mor, svigermor, mormor eller en anden dejlig kvinde. Nyd en let brunch, mens vi fortæller om frodige, sjove, smukke og kloge kvinder og om, hvordan Mors Dag blev til. Pris 150 kr. inkl. brunch, foredrag og entré til museet. Billetter købes på i linket her eller på museet inden 10. maj.

 

Museet er lukket pga. udstillingsskift

Museet er lukket 22. - 28. maj. Ny sommerudstilling "Sommer hele året" åbner 29. maj. Kom og nyd en økologisk is i forårs- og sommerperioden, & lån vores picnic tæpper til haven. Medbring gerne din egen frokostkurv.

Video