Lige nu

Sjove dyr og klovne - Kreativ søndag
Søndag 26. april kl. 11-15

Der er fut i manegen og penslerne denne søndag, når vi maler cirkusbilleder og ansigtsmaler. Med et glimt i øjet og økologisk ansigtsmaling, forvandles du til en glad løve eller en fjollet klovn, hvis du tør! Men først skal du og din familie male en masse cirkusbilleder med skønne motiver og dejlige klare farver i akrylmaling på pap. Pris: kr. 30,- pr. deltager inkl. entré til udstillingen "Vidunderlig hverdag", som slutter 26. april. Ingen tilmelding.Kvinder i kunsten - brunch og foredrag
Søndag 10. maj kl. 10-12

Det er Mors Dag! Glæd din mor, svigermor, mormor eller en anden dejlig kvinde med et hyggeligt morsdags-arrangement og få en skøn oplevelse sammen. Vi serverer en let brunch og fortæller om Heerups forhold til sin mor og kvinder generelt samt om kvindelige kunstnere, heraf nogle som Heerup mødte, og knytter det sammen med, hvordan Mors Dags traditionen blev til. Billetter kr. 150,- pr. person for brunch, foredrag og entré til udstillingen. Billetter købes på webshoppen eller Heerup Museum inden 7. maj 2015. Print din ordrebekræftelse og medbring til arrangementet - den fungerer som billet. Er du medlem af Heerup Museets Venner: indtast rabatkode, når du går til kassen og modtag 10% rabat. Max 32 deltagere.

Forårsmarked
16.-17. maj kl. 11-16

To dage på Rødovregaard og Heerup Museum med inspiration til haven, udendørslivet og det spirende forår og sommer. Gå på opdagelse i de mange boder, aktiviteter for børn og lær nyt fra de passionerede natur- og haveforeninger. Trænger du til en pause fra de mange indtryk, kan du hvile benene i caféen, hvor der kan købes lækker mad og drikke.
Gratis entré - også på Heerup Museum. Boderne modtager ikke dankort - husk kontanter.