Lige nu

Christiansborgs gobeliner med Heerup Museets Venner AFLYST
Lørdag 7. marts kl. 11-12.

I Riddersalen på Christiansborg hænger Bjørn Nørgaards farvestrålende gobeliner fra 2000 med motiver fra Danmarks historie - det danske erhvervslivs storslåede fødselsdagsgave til Dronning Margrethe. Hør om den unikke gobelinseries tilblivelse og få fortalt om de mange motiver - store som små. 
99 lyserøde elefanter - foredrag v/ Jytte Hilden
Søndag 15. marts kl. 16-17

I anledning af 100 året for den grundlov, som sikrede kvinder stemmeret, er Jytte Hilden medudgiver af bogen "99 lyserøde elefanter". Det er fortællinger om sære, synlige og usædvanlige kvinder, der på markant vis har præget debatten de seneste 100 år på områder, hvor mænd traditionelt har haft monopol. Historien om kvinders vej mod magt og ære kan inspirere enhver, og med denne søndags foredrag markeres også Kvindernes internationale Kampdag. Se den aktuelle udstilling "Vidunderlig hverdag - Heerup & Sylvester" før foredraget. Vi serverer gratis kaffe, kage kan købes. Billetter kr. 50,-. Billetter købes på webshoppen eller på Heerup Museum inden 12. marts. Print din ordrebekræftelse ud og medbring til arrangementet - den fungerer som billet. Er du medlem af Heerup Museets Venner: indtast rabatkode, når du går til kassen og modtag 10% rabat.

Generalforsamling Heerup Museets Venner
Tirsdag 24. marts kl. 18-21

Alle er velkomne! Vi starter kl. 18 med omvisning i udstillingen "Vidunderlig hverdag - Heerup & Sylvester" v/ museumsleder.
Herefter generalforsamling kl. 19- ca. 21.