Lige nu

Fantasiens sprællemænd - Vinterferie værksted
16. - 19. februar kl. 13-16
23. - 26. februar kl. 13-16

Herman Stilling havde et særligt forhold til trolden, som i hans univers kunne illustrere meget mere end de traditionelle troldehistorier, og Henry Heerup understregede som selvudnævnt formand for nissernes fagforening nissens betydning for kunsten. Både Heerup og Stilling lod sig inspirere af barnets legende tilgang til verden og inddrog ofte finurlige legetøjselementer, deriblandt også den gammeldags sprællemand hvor form, udtryk og bevægelse er med til at levendegøre en figur. Med blyant, tusch og ecoline skal vi lave vores helt egne fantasifulde sprællemand. Som Heerup og Stilling gør vi os tanker om meningen med vores figur. Vi blander træk fra mennesker, kunstnere og trolde samt nisser, iscenesætter og pynter vores personlige sprællemænd for til sidst at puste liv i dem med nål og tråd. For hele familien. Ingen tilmelding.
Pris pr. deltager kr. 30,- inkl. entré til udstillingen Fantasiens Kraft – Henry Heerup & Herman Stilling.

Café H: Satire og tegning
Foredrag v/ tegner Roald Als
Torsdag 25. februar kl. 19-21

Tegneren Roald Als og hans bagmand Poul Einer Hansen står bag en menneskealders spiddende og morsomme kommentarer til livet i Danmark, især de politiske. Denne aften fortæller de bl.a. om samarbejdet, der ligger bag satire-tegningerne, inden de udkommer i Politiken, og for manges vedkommende bliver klassikere med den kendte Roald Als-streg og signatur. Velkommen til en munter og uhøjtidelig aften i Café H, hvor spørgsmål fra salen er velkomne undervejs.
Pris: kr. 80,- inkl. café-snack og et glas samt adgang til udstillingen Fantasiens Kraft – Henry Heerup & Herman Stilling i pausen. Billetter købes i museets webshop eller på museet inden 23. februar. Print din ordrebekræftelse og medbring den til arrangementet – den fungerer som billet. Er du medlem af Heerup Museets Venner: indtast speciel rabatkode, når du går til kassen og modtag 50% rabat. Arrangementet er et samarbejde med Heerup Museets Venner.

Kreativ Søndag - Collage med Birgitte Stilling
Søndag 13. marts kl. 11-15

Kom og hør sjove historier om Herman Stilling og hans trolde, når hans enke, Birgitte Stilling, besøger Kreativ Søndag og instruerer os i at lave fantasifulde collager inspireret af Herman Stilling. For hele familien. Pris: kr. 30,- pr. deltager inkl. entré til udstillingen Fantasiens Kraft - Henry Heerup & Herman Stilling. Max 30 deltagere. Ingen tilmelding.