Åbningstider

Velkommen til Heerup Museum Velkommen til Heerup Museum

Heerup Museum er under renovation fra d. 28. juli til og med d. 17. september 2014. Der er derfor ingen ordinær udstilling på museet, men besøg modtages i den midlertidige miniudstilling i vognporten, hvor besøgende kan gå på opdagelse i Heerups liv via film, fotografisk materiale og grafiske værker. Der er gratis entré. Vi glæder os til at byde velkommen i efterårets særudstilling "Heerup - De unge år" fra d. 18. september, på hvilket tidspunkt museet vil være åbent på normal vis.

Heerup Museum er åben tirsdag - søndag kl. 11 - 16. Mandag lukket.

Heerup Museum er åbent hele påsken inkl. mandag 14. april og 21. april (2. påskedag), 1. maj, St. Bededag, Kr. Himmelfartsdag, Grundlovsdag, pinsedag og 2. pinsedag samt 23., 27., 28. og 30. december.

Heerup Museum er desuden af og til lukket i forbindelse med udstillingsskift, datoer vil fremgå af hjemmesiden og af udstillingsprogrammet.


Adresse:

Heerup Museum
Kirkesvinget 1
2610 Rødovre
tlf. 36 37 87 00
e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

EAN nummer: 57 98 00 90 66 206

Heerup Museum ligger i forbindelse med medborgerhuset Rødovregaard med indgang gennem gården. Heerup Museum har moderne handicapfaciliteter, museumsbutik, kafferum samt is salg og udlån af skønne tæpper og udendørs legesager til museumshaven i sæsonen.